WSJ: Meedia ei väsi lootmast rahasajule Build Back Better

Artikli sisu pärineb partnerväljaandest The Wall Street Journal.
, kolumnist ja toimetaja, WSJ
Copy
Bideni administratsiooni nn uue ja parema ehitamise mammuteelnõuga tahetakse muuhulgas turgutada kohaliku meedia tegevust. Pildil Build Back Betteri (BBB) kostüümis kodanik 18. novembril 2021 Kapitooliumi ees kalpsamas.
Bideni administratsiooni nn uue ja parema ehitamise mammuteelnõuga tahetakse muuhulgas turgutada kohaliku meedia tegevust. Pildil Build Back Betteri (BBB) kostüümis kodanik 18. novembril 2021 Kapitooliumi ees kalpsamas. Foto: MICHAEL REYNOLDS/EPA

Niivõrd paljude väärikate kandidaatide hulgast on keerukas valida, milline oleks kõige ebaproduktiivsem ja sõgedam sihtkategooria selles multitriljoni-dollarilises inflatsioonivabrikus nimega Build Back Better. Siiski leidub Bideni sotsiaal- ja kliimaeelnõu pikas mittevajalike riigikulutuste loetelus lahter, mis paistab kehastavat kogu paketi irdumist Ameerika peamistest probleemidest. Kui paljude valijate arvates on meie ühiskonna häda selles, et meediatööstus piisavalt riigiabi ei saa?

Paraku on aga esindajatekoja spiiker Nancy Pelosi (D., Calif.) ja senati enamusliider Charles Schumer (D., N.Y.) sotsiaalse õigluse sõdalaste eetose omaks võtnud: Kedagi Ei Jäeta Toetuseta.

Kuigi eelnõu näikse senatis venivat veel mõnda aega, on maksumaksjate raha nooliv meediarahvas jätkuvalt optimistlik. Rick Edmonds Poynter Institute’ist kirjutab täna nii:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles