WSJ: 2022. aastal tagasi kontorisse

Artikli sisu pärineb partnerväljaandest The Wall Street Journal.
, kolumnist, WSJ
Copy
Kontoris.
Kontoris. Foto: Wikimedia Commons / Phil Whitehouse

Chicago Tribune’i äsjane pealkiri: «Eksperdid hoiatavad brutaalse gripihooaja eest.» No muidugi. Keset lõputuid lukkupanekuid (eriti Californias), kodust töötamist ja ihuüksinda autos maski kandmist on meil ilmselt nii mõnegi tõve vastu immuunsus ära kadunud – nagu ka kannatlikkus igasuguste igapäevaste tüütuste suhtes.

Kurb küll, aga nüüd nad kirjutavad, et tõhusdoosid vähendavad omicroni tõsidust ning et Pfizeri uus Paxlovid-pill toimib, nii et enamik meist kamandatakse aastal 2022 kontorisse tagasi. Kuid äkki oleme me värskelt haavatavad terve haiguste armee suhtes, ning sinna otsa veel kõik need ammuunustatud ebamugavused? Elutempo on tormakas. Kes teab, kui hästi me kaasas püsime.

Vaadakem tõele näkku: pärast 20 kuud voodist-välja-ja-oledki-tööl-rutiini ei pruugi paljud liiklemist enam silmaotsaski sallida – venimist mäletate veel, kael õieli? Või et pükse tuli kanda, puhastest riietest rääkimata. Või seda vabrikukohvi, mis kontoris masinast nõrgus, piimavaba kreemiga? Mille su keha kui nädalavanuse kala välja viskab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles