WSJ: Ja uue hullumeelse aasta parim investeering on…

Artikli sisu pärineb partnerväljaandest The Wall Street Journal.
, kolumnist, WSJ
Copy
WSJ kolumnist Jason Zweig kirjutab kindlameelsusest ja distsipliinist alanud hullumeelsel aastal. Pildil londonlannast koduperenaise Lizzie Mullaney (33) psühhedeelne köök.
WSJ kolumnist Jason Zweig kirjutab kindlameelsusest ja distsipliinist alanud hullumeelsel aastal. Pildil londonlannast koduperenaise Lizzie Mullaney (33) psühhedeelne köök. Foto: Simon Jacobs/Mercury Press/Simon Jacobs/Mercury Press

Küsimuse peale, et mis küll selle aasta parim investeering olla võiks, soovitavad nad sulle ehk bitcoin'i, Tesla aktsiaid või lihtsalt taskukohasemaid väärtpabereid.

Mina arvan, et aasta 2022 parim investeering peaks olema distsipliin. Kuna koroonaviiruse kurss pole kindel, inflatsioonile ennustatakse edasist tõusu ning Föderaalreserv väidab end intressikergituste lainel olevat, võib juhtuda mis iganes – ning ilmselt juhtubki.

Veelgi enam: need kõige kindlamana tunduvad asjad ei olegi nii ilmsed, kui nad näivad – seetõttu tuleb investoritel hoiduda drastilistest sammudest, mida hiljem kangesti tagasi tahaks võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles