WSJ: Hunter ja Joe Biden vajavad Trumpi

Artikli sisu pärineb partnerväljaandest The Wall Street Journal.
, kolumnist, WSJ
Copy
USA president Joe Biden koos poja Hunteriga 4. juulil 2022 Valge Maja rõdult iseseisvuspäeva ilutulestikku vaatamas.
USA president Joe Biden koos poja Hunteriga 4. juulil 2022 Valge Maja rõdult iseseisvuspäeva ilutulestikku vaatamas. Foto: CNP/AdMedia/CNP/AdMedia/SIPA

Kui demokraadid ja meediarahvas lõpetavad katsed diskvalifitseerida seoses 6. jaanuariga Donald Trump, ootab neid ülesanne nimega Joe Biden. Justiitsminister Merrick Garlandil on presidendivalimiste eel vaja otsustada kaks asja: kas asuda 6. jaanuari asjus Trumpi taga ajama ning kas eirata edasi Hunter Bidenit ja tõendeid perekond Bideni korruptsiooni kohta.

Paljud on unustanud, et Trumpi palju tümitada saanud telefonikõne Ukraina presidendile põhines The New York Timesi, New Yorkeri, ABC Newsi ja muu peavoolumeedia põhjalikul kajastusel Hunter Bideni jamadest – mis aga jalamaid lõpetati ja mida isegi aktiivselt alla suruma hakati niipea, kui vanemast Bidenist tõusis meedia Trumpi-vastane tšempion.

Hinnakem meedia korruptsioon natuke ümber. Põhiküsimus polegi ehk, kui palju nad valetavad – vaid kui palju tõde nad kalevi alla panevad. Kui aga tekib oht, et Bideni-pahandus progressiivsetele valimistulemustele põntsu võib panna, tõmmatakse Hunteri saaga unustuse hõlmast vupsti välja tagasi. Tegelikult on teema juba üleval, kuid mitte täie rauaga – seda võiks öelda siis, kui peavoolukajastustes hakkab figureerima Eric Schwerin, keda New York Post «praktiliselt kogu Bideni perekonna finantsplaneerijaks» nimetab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles